Inför v. 36

Hej!

Veckan har flutit på bra och vi börjar komma in i rutinerna igen. Vi har satt igång flera arbetsområden. I No arbetar vi med magnetism och hur staden är uppbyggd. I engelskan arbetar vi med Our house där vi skriver, läser och pratar om hur vi och andra människor bor och lever. I svenskan har vi läst om Nelson Mandela och pratat om rättvisa/orättvisa. På första bildpasset gjordes det glasögon som man klippte och färglade.

Schema kommer på måndag.

Fotograferingen är på måndag för 5c och tisdag för 5b.

Inget ombyte de idrottspass som sker här på skolan.

5c har inte musik på måndag morgon utan börjar i klassrummet som vanligt. Musik kommer de ha torsdag eftermiddag framöver.

På tisdagar har 5c, och på fredagar har 5b idrottslektion på annan plats än Emanuelskolan (som ni tidigare fått information om). Denna idrottslektion avslutas 13.20. De vårdnadshavare som tillåter att barnen cyklar eller går direkt hem därifrån måste maila respektive mentor. I annat fall får eleven följa med tillbaka till Emanuelskolan igen och avsluta dagen här.

5B  malin.loven@edu.sjobo.se

5C jessica.morin@edu.sjobo.se

v. 36

Måndag: 5b Musik.  5c Idrott.

Tisdag: 5b Slöjd. 5c Idrott.

Onsdag: 5b Idrott.

Torsdag: 5c Musik

Fredag: 5b Idrott. 5c Slöjd.