Tack för en härlig uppstartsvecka

Hej vi vill tacka våra elever för en fin och trevlig uppstartsvecka.

Vi har gjort massa samarbetetsövningar för att lära känna varandra och skapa en klasskänsla.

Vi har även pratat och diskuterat hur vår svenska demokrati fungerar, ett tema som vi kommer att fortsätta att arbeta med. I den demokratiska andan har de själva fått komma med förslag på klassrumsregler som de sedan demokratisk fick rösta om, detta för att göra undervisningen tydlig och elevnära.

Problemlösningar och mattekluringar har också varit på schemat tillsammans med att skapa vackra stapeldiagram för att redovisa resultatet i vår omröstning.

Hela veckan avslutades med en härlig utedag (vi hade en himla tur med vädret) på Stenänga och Mossen.

Nästa vecka startar vi upp och följer vårat ordinarie schema. Detta betyder att 5C börjar sin måndag med musik och ska då befinna sig i musiksalen kl 8:00.

Vill påminna om idrotten då 5C har idrott redan på måndag.

5B på onsdagar och fredagar

5C på måndagar och tisdagar

Ha en bra helg!

/ Malin & Jessica