Snart sommarlov!

Idag har vi haft en härlig Emanuelskolans dag. Trots värmen så har alla kämpat på och gjort sitt allra bästa.

En del barn berättar att de dricker energidryck hemma och vi har pratat om hur farligt det kan vara och att det faktiskt är åldersgräns för att köpa den. Prata gärna med era barn om detta.

Nästa vecka ser vi fram emot att få göra massor med mysiga saker tillsammans. På måndag är det friluftsdag hela dagen. Vi har sagt ok till lite saft men också sagt att det är viktigt med vatten. Frukt eller smörgås.

På tisdag redovisar vi de engelska pjäserna. Sen tänkte vi ha en eftermiddag där man får ta med en liten leksak hemifrån. Vi kommer bjuda på en liten överraskning.

Onsdagen kommer vi vara tillsammans i våra nya klasser. Vi kommer ha lite lektioner tillsammans och framförallt lära känna varandra.