Välkomna till vt-18!

Hej!

Även om våren just nu känns långt borta så är den här enligt vår planering 🙂 Vi kommer få lite ny personal i arbetslaget. Bifogar info från rektor (Rättelse:det ska vara en ändrad arbetsledarorganisation för öst och nord)

När det gäller oss så kommer vi att börja äta i klassrummet. Det är på prov och utifrån önskemål från eleverna. Vi hoppas att detta ska skapa ett lugn kring matsituationen. Det blir även en del ändringar i barnens dagliga schema.

Utskick Vårdnadshavare januari 2018

En reaktion på “Välkomna till vt-18!

1. Är det sanktionerat av miljö och hälsa att äta i klassrummet? Har förstått att eleverna själv hämtar mat och sedan går till klassrummet med sina tallrikar genom skolan. För mig låter det ohygieniskt. Vi har inte hört från vår dotter, när vi ställt frågan, att barnen skulle varit med och bestämt det här och det uppger även andra föräldrar. Tycker inte att det är ok att få veta det här genom bloggen och att vi föräldrar inte fått vetskap tidigare. Det här handlar ju inte om att barnen ska få lugn och ro utan om att matsalen är för liten vilket är känt sedan flera år! Vi vill veta vilka aktiva beslut som finns för att förbättra lokalsituationen tills nästa vecka.