inför v.42

Hej!

Den här veckan har gått bra och arbetet är i full gång. Extra spännande är det att vi ska skapa vikingabyar. Det  krävs att man samarbetar i grupp och lyssnar på varandra. Samtidigt är alla engagerade. Djuruppgifterna börjar bli klara och nästa vecka är det redovisning som gäller, det ska bli så roligt att få lyssna på alla. Vårt skrivprojekt är nu inne i nästa fas och vi har börjat ge varandra feedforward, det betyder att en kompis läser ens text och ger tips på hur man kan utveckla historien framåt.

Vi har en lärarstudent i klassen. Carina, studerar till bildlärare och fritidspedagog, kommer att ha en del undervisning i bild och vara på fritids. Eleverna uppskattar henne och hon har snabbt blivit en del av teamet.

Torsdag och fredag har Jessica varit i 4a:1 då deras lärare var sjuk och det är viktigt att den som är i gruppen har en relation med eleverna. Det har ändå varit lugnt i grupperna. Den engelska som vi missat tar vi igen nästa vecka.

När det gäller de elever som varit och stört i våra korridorer så arbetar vi mycket för att minimera påverkan på 4b´s undervisning. har ni några frågor eller funderingar kring organisationen så kontakta gärna rektor.

V. 42

Måndag: idrott

Tisdag: Börja redovisa Djuruppgift.

Onsdag:

Torsdag: Bild med Carina

Fredag: Fredagsmys

En reaktion på “inför v.42

1. Roligt att läsa vad barnen gör i skolan:) mindre roligt är när vi försöker kontakta rektorn på GW för information och han fullständigt ignorerar!