v. 39

Hej på er alla

Ny och kort vecka för våra barn. Eleverna har två studiedagar på torsdag och fredag. Fritids är öppet som vanligt.

Vi har börjat veckan med vår skrivprojekt i svenska. Ni kommer och läsa väldigt spännande böcker av våra duktiga elever snart. Resten av måndagen hade vi idrott och so/ no.

SO: Förra veckan pratade vi om vikingar med klassen och denna vecka kommer vi att jobba med uppgifter i Classroom och titta på filmer om vikingatiden.

NO: Vi satte igång med Djuruppgiften som finns i No-classroom.

Imorgon tisdag har vi so och no hela dagen. På onsdag kommer vi ha matematik och skrivprojekt. I matte jobbar vi med tallinje och de fyra räknesättet och tränar längdenheter.

På grund av sjukskrivning i 4a så kommer Jessica att behöva ha undervisning där resten av veckan. På tisdag ersätts Jessica av Carola som är väl insatt i gruppen och arbetet. På onsdag har barnen slöjd och matematik/skrivprojekt som vanligt.