Inför v. 35

Hej!

Nu har första hela skolveckan gått och det har gått så himla bra. Klassen är glad för att arbeta på lektionerna och det är såklart extra spännande med chromebooks och Gleerups.

Vi har kommit igång med alla ämnen. I So arbetar de med historia och första passet handlade mycket om vad historia är. No kommer kretsa kring biologi och framförallt ekologi. I engelskan arbetar vi i Gleerups-boken och har lärt när man ska använda a och an. Svenskan kommer vara mycket berättande texter, både att läsa och skriva. Och i matte är det mönster.

V.35

måndag: Utegympa vid bra väder.

tisdag:

onsdag: Syslöjd

torsdag:

fredag: Fredagsmys!

En reaktion på “Inför v. 35

1. Vad bra att det har blivit en bra start. Hur ser planeringen ut avseende de olika ämnena? Hur många lektioner av de olika ämnena, har de per vecka?
    För en som inte är så insatt i mattematik-vad innebär mönster och vilka läromedel använder ni er av i klassen?

Med vänlig hälsning, Charlott / Freijas mamma