Välkomna till ht-17!

Hej!

Nu är det snart dags för skolan att starta igen. Både jag, Jessica, och Aslihan ser fram emot att ta emot er på torsdag. Vi kommer att börja kl. 8.00 som vanligt och vi ses utanför ingången mot parkeringen (längst ner i Öst-huset).

Första dagen kommer vi att gå igenom schema och var man sitter i klassrummet. Vi ska också prata om vilka rutiner och regler vi har i lag Nord. Men det viktigaste av allt är att vi ska börja lära känna varandra.

Ett föräldramöte är inbokat 5/9 kl. 18.00-19.00. Mer info om detta kommer.

Utvecklingssamtalen börjar v. 38 och vi kommer att lägga ut tider i Edwise, mer info om hur man bokar tar vi på föräldramötet. Vilken mentor man får meddelas i ett brev vid skolstart. Vi kommer båda att arbeta i båda klassrummen och ha de flesta lektioner tillsammans, det gör att inlämning av lappar, ledighetsansökningar mm kan meddelas oss båda.

Jessica.morin@sjobo.se

Aslihan.tukenmez@sjobo.se

Nords fritids: 076-850 99 83

Klassrummen står redo och nu är det bara eleverna som saknas!