Veckoinfo v. 24

Läsårets sista veckoinfo!!!

Ett år går snabbt och nu har era barn gått sitt första år i skolan. Stora och ansvarsfulla har de blivit och de är alla redo och spända inför första klass 🙂

Lite att komma ihåg inför nästa vecka.

Måndag: Stor final i Sikta mot stjärnorna, en del barn har valt att uppträda, vi andra är publik.

Tisdag: Städdag, barnen behöver ha med sig en plastkasse för att ta hem sitt arbetsmaterial.

Onsdag: Emanuelskolans dag, se tidigare inbjudan.

Torsdag: På torsdag går vi till ip och ser årets lärarmatcher mot niorna. Tillbaka till lunch, medtag frukt.

Fredag: Skolavslutning. Dagen börjar som vanligt kl 8 här på skolan, viktigt att alla kommer i tid eftersom det börjar i kyrkan kl 8.30. Vi har inte möjlighet att vänta! Efter kyrkan går vi tillbaka till skolan och äter lunch, därefter är skolan slut kl 11.30.

Vill med detta önska er alla en underbar sommar med mycket sol och bad och samtidigt tacka för detta året :))

Med vänlig hälsning, Åsa, Mia o Jessica