Veckoinfo v. 20

Hej!!!

Nästa vecka ser lite annorlunda ut. På tisdag kommer våra blivande förskoleklassbarn på besök. Nuvarande förskoleklass kommer under den tiden vara ute på skolgården tillsammans med 3:orna som organiserar detta pass med hjälp av pedagoger.

På onsdag åker vi på utflykt till Parkskolan i Ystad där vi kommer få delta i olika aktiviteter och laga vår egen lunch. Vi kommer åka med buss 8.51 och vara åter i Sjöbo ca 13. Vanliga skoltider gäller denna dag och ni lämnar och hämtar som vanligt på skolan. Bra om barnen har med sig en frukt.

Vill också påminna om föräldramötet på onsdag den 14/5 kl. 18.30-19.30. Gå in i fritidsingången på öst och ta sen till vänster, allra längst ner i den korridoren kommer ert möte vara. Där tar blivande undervisande pedagoger emot er.

En liten påminnelse om extrakläder och regnkläder till regniga raster.

Trevlig helg.

Mia & Åsa