Veckoinfo v. 14

Hej!!!

Nästa vecka kommer vi ha nolltolerans kring dåligt språkbruk. Barnen fick med sig en lapp hem igår om detta. Vi hoppas på er hjälp och ett gott samarbete. På måndag börjar också en ny kille i vår klass, välkommen Markus =)

Vill också passa på att berätta att det blir ett föräldramöte den 14 maj (har ni sett någon annan datum någonstans så glöm det) då ni kommer få mer information om nästa läsår samt möjlighet att ställa frågor till blivande undervisande pedagoger.

Trevlig helg önskar vi er!!! // Åsa & Mia

Nolltolerans mot dåligt språkbruk

Under nästa vecka, vecka 14, kommer vi i lag Öst ha nolltolerans mot dåligt språkbruk. Enligt vår läroplan ska vi som arbetar i skolan aktivt motverka diskriminering och kränkande behandling av individer eller grupper. Vi har flera gånger pratat och diskuterat med barnen, enskilt och i grupp, om vikten av att använda ett vårdat språk. För att nå bästa resultat hoppas vi att ni föräldrar stödjer oss i vårt arbete. Om ert barn använder fula och elaka ord, kommer en lapp skickas hem för underskrift av er föräldrar som lämnas tillbaks till skolan nästa dag.  Detta är en del av vårt arbete med likabehandlingsplanen. Efter denna vecka kommer vi utvärdera veckan med barnen.

Tack för er hjälp!

Personalen i Lag Öst