presentation av Mia

Screenshot_2014-01-06-23-57-22Hej alla föräldrar!

Här kommer en liten presentation av mig som jag medvetet har väntat med att lägga ut. Den första tiden som jag varit tillsammans med era barn har mitt fokus legat på att lära känna era barn samt lära mig barnens namn och alla rutiner.

Jag heter Maria Dehlin men kallas för Mia (mest om det råkar stå Maria på någon information som ni får, så vet ni anledningen). Jag har jobbat i många år på förskola i Blentarp och i Vollsjö, men jag kände att jag ville utmana mig själv som förskollärare och sökte därför tjänsten här i förkoleklassen hos era fantastiska barn. Jag har blivit väl mottagen av både barn och pedagoger vilket har känts väldigt bra för mig med ett så varmt välkomnande.

Jag bor i Sjöbo tillsammans med mina tre barn som är 16,14 och 10 år gamla. På min fritid tycker jag om att träna och umgås med min familj.

Jag hoppas på ett gott samarbete med er föräldrar men ser framförallt framemot ett fantastiskt sammarbete med era informationssökande och nyfikna barn.

Mvh Mia